Sanne Gryholt

(sang, percussion)

Sanne er født og opvokset i Odense, og startede sangkarrieren som lille pige i barndomshjemmet på Vesterbro hos forældrene Kamma og Jørgen, og lillebror Bo – her imiterede hun alle de store verdensstjerner – især Aretha Franklin, med hårbørsten som mikrofon 😄
I 1980 startede hun, sammen med sin bror Bo Gryholt, bassist (også kendt fra Kim Larsen & Kjukken, Anne Linnet band, Rock Nalle m.fl.) bandet New Skin sammen med Kell Dalager på keyboard, Dennis Jakobsen på trommer, Kent Møller på guitar og Claus Dalgaard på guitar.
Bandet havde stor succes lokalt i Odense, og spillede adskillige gange for fulde huse på Hansens Værtshus.
I 1983 kom hun med i bandet The Peak, hvor hun mødte sin mand Bo Monrad. Bandets allerførste job var Folkets Årsfest i Munkemose i Odense, hvor der var over 10.000 mennesker, og det efterfølgende job var åbning af Midtfyns-festivalen på den store scene.
Bo Monrad og Sanne Gryholt spiller nu sammen i Sanne Gryholt Trio, og i Diva De Luxe.

Bo Monrad

(bas, sang, mundharpe)

Bo siger om sig selv:
Bo Monrad alias “Big Bad Blind Bob Moran’ (f. 14 12 1955)

1964 – Lille Bo fik sin første spanske guitar af en spanier (guitaren var lavet i Tjekkoslovakiet). Spillede lystigt med til Beatles-pladerne, snart røg der dog et par strenge, og guitaren blev “lagt på hylden”.
I sluttresserne og fremefter blev den meget unge Bo sælger af ungdomsbladet “Go” og arrangerede desuden koncertbusture med Tommerups unge til det gamle “Fyens Forum”,  hvor vi oplevede de første koncerter med Led Zeppelin, Deep Purple, The Crazy World of Arthur Browne o.m.a.

Ole Kjellerup

(guitar, bas, kor)
Spillede mine første job med The Mandies helt tilbage i 1967-68. Dengang hed det pigtrådsmusik – i dag hedder det bare rock! Har siden spillet i adskillige odenseanske bands og genrene har været alt fra blues, soul, funk, fusion til folk.

Turneret Danmark rundt med grupper som fx Unfamiliar Date, Albatros, Laguna, Diane & Bittersweet, On Cue, The Philharmonics, Shape Of Soul og ikke mindst Odense Beat Trio – som i virkeligheden var en kvintet, så vi kaldte os selvfølgelig “Verdens største Trio”!
I de senere år var det fx D-O-K (med Preben Devantier og Jan Olsen)
Har også arrangeret musik for PP Arnold.

Er sammen med Sanne og Bo også en del af Diva De Luxe)